joi, 10 august 2017

Coregrafia violentei de Nicholas Shakespeare

Image result for coregrafia violenteiCartea initial mi-a creat impresia ca imi descrie viata unei profesoare de balet,dar adevarata tema este revolutia politica.
O lectura antrenanta care  a fost frumoasa,unica in felul ei,delicata pe o parte,brutala pe cealalta.O carte dura care te izbeste de la prima pana la ultima pagina,te leaga de aventurile protagonistilor si alaturi de adrenalina si suspansul creaza o lectura frumoasa si palpitanta.
Desi finalul este destul de sec,continutul este interesant,care te face sa citesti in continuare.
Desi subiectul politic tranforma carte intr-un razboi ,devastand tot,crime atroce si mii de morti,cartea  urmareste in paralel si ambitiile unei tinere domnisoare care vor sa accede spre fuctia eleganta de balerina.
Nu stiu ce sa spun,este o carte care contureaza mult fizicul,ambitiile si temeriile unui criminal politic,dar pot sa va asigur ca o sa fiti impresionati de descrierile frumoasa.
Titlul,descrierea si coperta m-au facut sa citesc aceasta carte,au darul de a te face curios,ceea ce e bine fiindca te face curios cu privire la subiect.
Per total pot sa va recomand cartea daca vreti sa vedeti cum este un razboi politic,o poveste de dragoste dusa la extrem si o pasiunea unei fetite intr-un  decor sumbru,cititi aceasta carte pentru ca nu o sa fiti dezamagiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu