joi, 5 octombrie 2017

Dulce supunere de Maya Banks

Un roman cu un contur aparte,dar din pacate cu o tematica cliseica.Stilul alert contureaza intr-un mod frumos decorul si personajele,iar actiunea se deruleaza alert tinand cititorul in priza inca din debutul romanului.Ceea ce nu reprezinta un punct forte este relatia lor care infloreste spontan,prea trasa de par inca de la inceput.Iar spre final devine anosta relatia lor,desi in ansamblu nu e una "obisnuita".
Astfel de carti nu sunt ceva nou pentru mine,am gasit momente frumoase dar si unele oleaca sarite de pe axul normal al unui roman.
Scene erotice cu impact romntic sunt prezente,dar din pacate autoarea le supraestimeaza valoarea stricand tensiunea si momentele facandu-le o regularitate in viata personajelor.
Intensitatea dar si graba personajelor mi se pare nefireasca,adolescentina,dar momentele de sex sunt wow,adica autoarea intra in toate sensurile intr-o descriere detaliata cu minutiozitate,brutala,animalica in unele cazuri,tandra in altele,tarandu-ne in valtoarea sentimentelor create de autoare cu ajutorul unor personaje namaturizate.
Desi obsesia personajelor pentru scenele si pozitiile diverse si stanii pe care personajele le incearca ne duc gandul spre cincizeci de umbre,un roman pe care nu l-am citit ,si nu o sa o fac curand.
Un roman interesant pe care il recomand tuturor acelora care doresc un roman scurt si la obiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu