sâmbătă, 21 aprilie 2018

Puterea celor sase Pittacus Lore

Al doilea volum din trilogie este mai bun decat primul,intrigile mai bine construite,suspansul asa cum ne obisnuieste autorul inca din debutul seriei.
Aici facem cunostinta cu mai toate numerele ramase in viata,batalia dintre lorici si mogadorieni se intetesc si devin mai active,mai dinamice si mai interesant si sangeroase.
Image result for puterea celor saseCoperta mi se pare mai interesanta si mai atractiva decat prima,asa ca si asteptarile asupra cartii au crescut,dar eu zic ca le-a depasit.
O carte cu un suspans continuu,care cu fiecare pagina citita te adancesti mai tare in poveste.
Iar de final nu mai spun,e pur si simplu genial.
Aici planurile se conplica,adica facem cunostinta si cu Marina,un alt loric,Numarul 7,si cu Numarul 9 ne intalnim,si aflam ca exista si un misterios Numar 10.
Aceasta trilogie este un paradis al descrierilor spontate,frumoase si detaliate.Nu stiu cat la suta e veritabil si cat fictiune dar ceea ce conteaza e faptul ca te tine cu sufletul la gura inca de la inceput inseamna ca e o carte reusita.
Deci cum spuneam mai sus,aici facem cunostinta cu toate numerele rmase in viata,chiar daca nu apucam sa o facem bine,sunt sigur ca in volumul trei,adica ultimul din trilogie,vom avea prilejul sa-i cunoastem pe toti.
Nu stiu ce-ar mai fi de spus si am omis,dar cred ca nu sunt singurul care spune ca se simte incantat ca are prilejiul sa citeasca asa serie atractiva si spontana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu