duminică, 6 mai 2018

Lupta celor noua de Pittacus Lore

Ultima carte este mai atractiva,mai intensa,si plina de suspans si actiune decat celelalte doua..Personajele,acum reunite sunt puse sa lupte cu inversunare cu mogii si mai nou cu un alt dusman,guvernul statelor unite.
Mi se pare interesant modul cum penduleaza intre personaje,cum introduce cu usurinta povestile personajelor intr-una singura.
Desi actiunea penduleaza intre personaje cu o rapiditate uimitoare,reusit totusi sa ne  intelegem modul de gandire,de actiune a personajelor cu usurinta datorita modului coerent al autorului.
Actiunea se deruleaza pe mai multe continente,dar puterile de teleportare sunt mult mai avansate decat ne putem imagina noi,asta fiind rezultatul documentarii masive facute de autor.
Se vede ca e o munca titanica la un astfel de roman,dar cert e ca rezultat te lasa fara cuvinte.Un roman care iti taie rasuflarea prin dinamica si suspansul pe care le impleteste ingenios cu actiunea care parca se dilata la fiecare pagina.
Coperta este si ea interesanta,dar nu ma pe spate.
Asa ca un fel de recomandare,ca stiu ca exista si filmul si vreau sa-l vad curand,cititi aceasta carte,merita pentru ca nu veti fi dezamagiti,apoi vizionati filmul ca urmare a cartii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu